Waarvoor kan ik terecht bij Doriander?Doriander balans vinden
  • hoe vind ik balans en rust in mijn leven?
  • ik wil mezelf beter leren begrijpen.
  • hoe zie ik de rode draad die door mijn leven loopt?
  • ik heb behoefte aan erkenning door mijn familie.
  • ik heb behoefte aan bezinning.
  • ik heb behoefte aan ondersteuning bij het nemen van een afscheid, of rouw verwerking.
  • ik heb vragen rond het levenseinde, en wil er graag met iemand over te praten.
  • is het mogelijk om contact te krijgen met een dierbare overledene?

Voor mij zijn er geen taboes. Ik vind niks gek of ongehoord, ik vel geen waardeoordeel. Mensen voelen zich bij mij vrij om te vertellen wat er in hun hart omgaat. Het maakt niet uit wie je bent, waar je mee loopt of waar je tegenaan loopt. Het is jouw leven, jouw waarheid.

We vinden samen jouw antwoord.