Mijn naam is Dorine Mulder, life coach, medium, magnetiseur. De naam Doriander combineert mijn voornaam en mijn manier van werken, jezelf verder ontmoeten, via mij, Door-die-ander. Samen jouw verhaal ont-dekken.

Ik woon aan de rand van het prachtige Vorden, waar ik mijn Praktijk voor Levensvragen aan huis heb.

Bewust leven
Als kind was ik gefascineerd door al het leven om mij heen. Voor mij is in ieder geval altijd duidelijk geweest, alles en iedereen om je heen is met elkaar verbonden. De natuur, mensen, dieren, familie, alles heeft wat over en aan jou te vertellen. Door hier naar te kijken, te luisteren en te voelen, begreep ik al jong dat dit vertalers van je innerlijke leven zijn. Er is altijd een wissel werking tussen de ander en jou, en deze wissel werking werkt als een spiegel. Fascinerend om naar te kijken en om verbindingen te gaan leggen en zo jezelf te gaan begrijpen waarom bepaalde dingen zijn waarom ze zijn.
Ook was het voor mij duidelijk dat de dood slechts een overgang is naar een volgend levend en dat ook hierin alles zo mooi verbonden is met elkaar.

 

Verschillende invalshoeken
Als aanvulling op de gesprekken maak ik gebruik van mijn mediumschap, helder weten en voelen.
Door het vertalen van dromen kan ik inzicht geven over wat het onderbewuste je aanreikt.
Familieopstellingen, ook wel systeemopstellingen genoemd, kunnen helderheid geven over aangenomen patronen en jezelf vrij maken.

Deze weg van innerlijk luisteren heeft me duidelijk gemaakt dat een ieder uniek is met zijn/haar verhaal en door hier open naar te kijken, je verhaal zich ontrafelt. Voor mij zijn er geen taboes. Ik vind niks gek of ongehoord, ik vel geen waardeoordeel. Mensen voelen zich bij mij vrij om te vertellen wat er in hun hart omgaat. Het is jouw leven, jouw waarheid.