Mijn naam is Dorine Mulder, life coach, medium, magnetiseur, stervensbegeleider. De naam Doriander combineert mijn voornaam en mijn manier van werken, jezelf verder ontmoeten, via mij, Door-die-ander. Samen jouw verhaal ont-dekken.

Doriander levensvragenIk woon aan de rand van het prachtige Vorden, waar ik mijn Praktijk voor Levensvragen aan huis heb.

Bewust leven
Doordat ik als kind al deze realiteit en andere realiteiten beleefde, was ik van jongs af aan bewust bezig met levensvragen. Voor mij is in ieder geval altijd duidelijk geweest, alles en iedereen om je heen is met elkaar verbonden. Door hier naar te kijken, te luisteren en te voelen, begreep ik dat dit vertalers van je innerlijke leven zijn. De natuur, mensen, dieren, familie, alles heeft wat over en aan jou te vertellen.
Naast de praktijk werk ik in de terminale thuiszorg, waar ik  als gecertificeerd stervensbegeleider, cliënten en naasten ondersteun in een belangrijk stuk van ieders leven , de laatste levensfase.

 

Verschillende invalshoeken
Als aanvulling op de gesprekken maak ik gebruik van mijn mediumschap, helder weten en voelen.
Door het vertalen van dromen kan ik inzicht geven over wat het onderbewuste je aanreikt.
Familieopstellingen, ook wel systeemopstellingen genoemd, kunnen helderheid geven over aangenomen patronen en jezelf vrij maken.

Voor mij zijn er geen taboes. Ik vind niks gek of ongehoord, ik vel geen waardeoordeel. Mensen voelen zich bij mij vrij om te vertellen wat er in hun hart omgaat. Het is jouw leven, jouw waarheid.