Doriander,

Mijn naam is Dorine Mulder, gesprekstherapeut, medium, magnetiseur, coach voor levensvragen. De naam Doriander combineert mijn voornaam en mijn manier van werken, jezelf leren kennen, via mij, Door-die-ander. Samen jouw verhaal ont-dekken.

Doriander levensvragenIk woon aan de rand van het prachtige Vorden, waar ik mijn Praktijk voor Levensvragen aan huis heb.

Bewust leven
Doordat ik als kind al deze realiteit en andere realiteiten beleefde, was ik van jongs af aan bewust bezig met levensvragen. Voor mij is in ieder geval altijd duidelijk geweest, alles en iedereen om je heen is met elkaar verbonden. Door hier naar te kijken, te luisteren en te voelen, begreep ik dat dit vertalers van je innerlijke leven zijn. De natuur, mensen, dieren, familie, alles heeft wat over en aan jou te vertellen.
Naast de praktijk werk ik in de terminale thuiszorg, waar ik  als gecertificeerd stervensbegeleider, cliënten en naasten ondersteun in het belangrijke stuk van ieders leven , de laatste levensfase.

Verschillende invalshoeken
Als aanvulling op de gesprekken maak ik gebruik van mijn mediumschap, helder weten en voelen.
Dromen vertalen is ook een invalshoek waarmee ik inzicht kan geven van wat het onderbewuste je aanreikt voor in deze realiteit.
Tevens maak ik gebruik van systeem/ familieopstellingen.